Registrovať | Prihlásiť

Vzťah Fanúšik - Hráč

Riešenie Vaších problémov ohľadom hry.

Vzťah Fanúšik - Hráč

Postby Elbik on Mon 26. Jul 2010 21:21:18

Zdravím Vás. Mám menší problém. Zobral som voľného hráča do svojho tímu a ešte pred tým ako nastúpil na prvý zápas tak fanúšikovia označili tento prestup za zlý a percentá pri ňom mi stále klesajú. Ja ale tomuto hráčovi verím a pravidelne ho staviam na zápas a patrí ku kľúčovým hráčom. Prosím Vás dá sa nejako ten vzťah fanúšikovia - hráč vylepšiť ??
Blue is the Colour.
Elbik
Mladík
Mladík

Club: Chelsea

Reputation points: 1
Add reputation pointSubtract reputation point

Re: Vzťah Fanúšik - Hráč

Postby GorilaSK on Tue 27. Jul 2010 7:52:39

Zarucenym sposobom ako zlepsit tuto situaciu je aby hrac zacal prinasat vysledky a jeho dobra forma sa udrzala aspon isty cas kym ho nezacnu chvalit aj media. Iny sposob nepoznam. Este ked tak dopis aky bol dovod nespokojnosti fanuskov. Casto sa to stava ak je hrac z klubu rivalov alebo ma zlu povest a osobne si myslim ze ak bol hrac na volnom prestupe tak asi za moc nestal pokial teda nehras ze nejaky slabsi tim.
GorilaSK
Velká nadeje
Velká nadeje

Club: ŠK Slovan Bratislava

Reputation points: 3

Postby Elbik on Tue 27. Jul 2010 9:22:12

Toto sa mi stalo už druhý krát, stalo sa mi to aj keď som do Sunderlandu zobral Smolareka. Fanúšikovia označili tento prestup hneď za zlý pritom si ešte nekopol do lopty. Ono to môže byť tím že sú nespokojní lebo vraj je to známy búrlivák ? Tak mi to tam píše ževraj je to búrlivák alebo také niečo .. teraz mi ide o jedného brankára, volá sa Faouzi Chaouchi a kúpeny bol do Lille
Blue is the Colour.
Elbik
Mladík
Mladík

Postby Danny111 on Tue 27. Jul 2010 9:49:16

Ako tu bolo písané predomnou, niektorý hráči v hre majú zlú povesť a preto si aj fanúšikovia myslia že budu v týme iba vystrájať. Jedine sa to dá zmeniť tak, že bude podávať dobré výkony budeš ho chváliť aj ty aj média. Musí patriť k kľúčovým hráčom ktorý rozhodujú zápasy a ver mi, potom už bude ich miláčikom :87:
Danny111
Moderátor
Moderátor

Club: AS ROMA

Reputation points: 7

Postby Elbik on Tue 27. Jul 2010 11:26:59

Ďakujem :) no uvidím zobral som ho zadarmo lebo momentálna jednotka v Lille Mickael Landreau bude este 2 mesiace mimo hry .. no a dvojka Ludovic Butelle podla mna je slabsi nez Chaouchi a aj ten sa mi teraz zranil :(
Blue is the Colour.
Elbik
Mladík
Mladík

Postby vlado_ke on Tue 27. Jul 2010 12:38:20

Elbik wrote:Ďakujem :) no uvidím zobral som ho zadarmo lebo momentálna jednotka v Lille Mickael Landreau bude este 2 mesiace mimo hry .. no a dvojka Ludovic Butelle podla mna je slabsi nez Chaouchi a aj ten sa mi teraz zranil :(

Chaouchi ten brankar v realite čo som pozeral zapas Alžírsko vs. Pobrežie Slonoviny dvakrat za zápas vyzeral byt zreli na striedanie dokonca raz prestieral kolabs ze az Drogba sa zlakol a uz to vyzeralo ze ho vrtulnik odnesie :D a nakoniec dochytal takze ked ho realisticky nastavili nedivil by som sa ze ho fanusikovia hned odsudia , ma to byt realna hra
vlado_ke
A-tým
A-tým

Club: Mfk Košice

Reputation points: 9