takisto stale to iste mozno by to chcelo trošku zmenit system treningov do buducnosti v jednom manazerovi sa mi zdali lepsie robene ako v tomto , bolo to prehliadnejsie nastavovalo sa to stylom ze posilovna , treningovy zapas vyzeralo to viac realnejsie
ja osobne mením len intenzitu treningov počas prestavky,davam ich na "ťažké".Ked hram prípravne zapasy,tak používam 20-21 hračov,pretože bývaju príliš vyčerpaní už po prvom polčase,ale hlavne maju kondíciu oslabenú z treningov,týždeň pred ligou im upravím na strednú intenzitu a takto celý rok.Na konci sezony cítim,ako sú hrači v skvelej kondícii a ubehaju supera.
Ja mam permanentne nastaveny trening na cely rok na hranici medzi strenou a tazkou urovnou. Ani mimo sezony trening nemenim pretoze prave pripravne zapasy sluzia na to aby hraci dobehli poslednu zapasovu kondiciu pred ligou. Zvysenie kondicneho treningu mimo sezony je sice dobre ale zbytocne clovek riskuje zranenia.
V sezone dávam raz-dva krát za týžden kondičné, inak pred sezonou jedine odporúčam kondičné aby hráči mali výdrž lebo keď prídu po dovolenkách tak sú po kondičnej stránke nanič. Potom to už dávam normálne.